Grand Prix terenowe

Więcej
2010/08/24 22:33 #1571 przez Ubuntu
Replied by Ubuntu on topic O:Grand Prix terenowe
Sezon powakacyjny zaczyna sie 12 wrzesnia w Nowej Wsi - dystans 8 km, wiec raczej bieg "normalny".

Ja bede biegl - jesli sa chetni do dolaczenia do mnie, mozemy biedz razem, wolnym tempem, bawiac sie jedynie z mapa. To znaczy mozna taki start potraktowac nie sportowo, lecz edukacyjnie (czytanie mapy) - zapraszam.

Jarek - bieg nocny odbedzie sie prawdopodobnie w lutym (jak co roku), ale to juz impreza spoza Grand Prix. To rzeczywiscie przezycie z jeszcze innej bajki - bardziej walka psychika niz nogami. Jesli jestes chetny - zapraszam, wprowadze Cie w tematyka.

R.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• JaroslawMalesinski
  • JaroslawMalesinski Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik jest zablokowany
Więcej
2010/08/28 22:19 - 2010/08/28 22:21 #1585 przez JaroslawMalesinski
Replied by JaroslawMalesinski on topic O:Grand Prix terenowe
Ubuntu - miej litość dla mnie - statecznego obywatela Mieczewa. W środku zimy, w nocy to ja mogę wyczynowo uprawiać co najwyżej brydża sportowego lub ewentualnie rozegrać jakieś spotkanie sparingowe w pchełki.
Bieganie w kopnym śniegu z mapą by mnie zabiło. :blush: O psychice to nawet nie wspomnę :)

nil nisi bene
Ostatnia2010/08/28 22:21 edycja: JaroslawMalesinski od.

Więcej
2010/08/28 22:58 #1589 przez greg
Replied by greg on topic O:Grand Prix terenowe
Skromnie podpowiem temat na luty.... :laugh:

:woohoo: bierki... :woohoo:

• JaroslawMalesinski
  • JaroslawMalesinski Avatar
  • Wylogowany
Więcej
2010/08/29 20:36 #1595 przez JaroslawMalesinski
Replied by JaroslawMalesinski on topic O:Grand Prix terenowe
Przed degustacją, czy po ??? B)

nil nisi bene

Więcej
2010/08/29 21:37 #1599 przez greg
Replied by greg on topic O:Grand Prix terenowe
Najciekawiej byłoby - w trakcie! :laugh:

Ale coś czuję, że za nasze kpinki i zaśmiecanie wątku dostaniemy od Ubuntu po uszach... :blink:

Więcej
2010/08/30 10:27 #1606 przez Ubuntu
Replied by Ubuntu on topic O:Grand Prix terenowe
Jak dla mnie, mozna prowadzic degustacje podczas biegu terenowego, ale z bierkami bedzie gorzej - naprawde bedzie trudno biedz dwom ze stolem po to zeby trzeci mogl z niego podnosic bierki.

Ale wydaje mi sie, ze uczestnictwo w biegu terenowym moze byc nie tylko fizyczne (bloto, pot, kontuzje, ciezki oddech, panika w glowie) ale i duchowe. Wystarczy przypiac delikwentowi kamere wideo do glowy, podpiac pod dobry telefon 3G i wrzucic wideorozmowe na internet lub bezposrednio na laptopa podpietego pod rzutnik multimedialny. Wtedy ci, ktorzy lacza sie z delikwentem duchowo moga polaczyc piekne (spokojne komentowanie wysilkow delikwenta i dodawanie mu otuchy w chwilach szczegolnego zmasakrowania) z pozytecznym - popijac dobre wino przy kominku i pogrywac w bierki.

Oczywiscie jesli to ja mialbym biedz z kamera musialbym pobierac oplaty za transmisje (ale nizsze niz kablowka), mysle, ze mozemy sie dogadac

R.

Czas generowania strony: 0.128 s.