Grand Prix terenowe

Więcej
2010/08/30 10:30 #1608 przez tomek
Replied by tomek on topic O:Grand Prix terenowe
Hm... to może zrobimy transmisję on-line na mieczewo.com.
Co do abonamentu - to trzeba będzie jakiś sponsorów poszukać ... wszystko da się załatwić :)))

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2010/08/30 12:52 #1609 przez greg
Replied by greg on topic O:Grand Prix terenowe
To ja zorganizuję bierki!!! B) B) B)

• JaroslawMalesinski
  • JaroslawMalesinski Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik jest zablokowany
  • Użytkownik jest zablokowany
Więcej
2010/08/30 19:37 #1610 przez JaroslawMalesinski
Replied by JaroslawMalesinski on topic O:Grand Prix terenowe
No dobra. To ja biorę rolę tego, który "będzie się łączył duchowo".

(Stanę na Szerokiej, wzniosę rozpostarte ręce i będę się łączył...)

nil nisi bene

Więcej
2010/09/01 08:06 #1613 przez Michał
Replied by Michał on topic O:Grand Prix terenowe
Gdzieś widziałem nagranie z kamerki przyczepionej do gościa biegnącego w Biegu Katorżnika. Oj ale tam ku.. leciało... Nie mogę go znaleźć, ale to co jest na youtubie oddaje nastrój.

Więcej
2010/09/27 09:59 - 2010/09/27 10:00 #1665 przez Ubuntu
Replied by Ubuntu on topic O:Grand Prix terenowe
W najblizsza niedziele (03.10) rusza 8 runda Grand Prix - tym razem bardzo blisko (Żabinko k Mosiny) i co wazniejsze - bedzie trasa krotka dla poczatkujacych !

Wszystkich ktorych zawsze namolnie namawialem, namawiam ponownie - trasa 3 km to dla Was spacerek.

R.

Wiecej tutaj: link do forum

"Ogłaszam zapisy na 8GP - Żabinko- (Scorelauf = ok 7-8 km oraz krótka trasa ok 3km dla dzieci i początkujących)
start na godz 9.00
centrum zawodów to drugi parking na trasie z Mosiny do Żabinka po prawej stronie
zgłoszenia proszę przesłać do 30.09.2010 to pozwoli przygotować mapy (Druk)"
Ostatnia2010/09/27 10:00 edycja: Ubuntu od. Powód: dodatk info

Więcej
2010/10/07 23:33 #1714 przez Ubuntu
Replied by Ubuntu on topic O:Grand Prix terenowe
No i jestem po. Trasa organizatorowi sie troche "omsknela" i zamiast 7-8 km po prostej wyszlo okolo 10-11 po prostej, czyli 14-15 w nogach.

Ale teren byl po prostu bajeczny - lekkie gorki, piekny, przebiezny las, sucho, piekna pogoda i bardzo interesujaco ustawione punkty. Bieg skladal sie z 2 czesci - obie na tym samym terenie, nawet niektore punkty z obu czesci byly dosc blisko siebie ale caly wic polegal na tym, ze zeby wystartowac druga czesc trzeba bylo skosic wszystkie punkty z pierwszej. A co ciekawe punkty byly tak ustaione, ze teren za pierwszym i drugim razem przebiegalo sie po innym katem / kierunkiem - do tego stopnia ze czasem lapalem sie ze nie pamietam okolicy, w ktorej 40 minut wczesniej szukalem sasiedniego punktu ...

Doszedlem juz do wprawy zeby biedz nie tylko kierujac sie sciezkami, rowami, skrajem lasow i lak - czyli bardzo latwymi i charakterystycznymi osiami, ale zeby biedz po tzw profilu terenu (czyli np w osi "grani" gorek lub w osi "dolinki" czy kombinacji tych dwoch), co na odcinkach ponad kilometra nie jest takie latwe, jak chce sie zachowac dokladnosc pozycji w zalesionym terenie rzedu 50 metrow.

Innymi slowy bieg dajacy naprawde wiele satysfakcji i zabawy a i nogi tak bardzo nie odczuly dystansu. Wyniki jak na oldboya tez niezle:
- na 20 startujacych 5 osob sie poddalo i nie wzielo drugiej mapy (tj przebiegli polowe zawodow i walkowerek)
- z pozostalych 15 osob bylem 10-ty, co biorac pod uwage fakt, ze kazdy z 9-ciu lepszych byl ode mnie mlodszy i bardziej wybiegany/usportowiony - jest wynikiem ktory mnie satysfakcjonuje.

Zachecam do kolejnej edycji - zdaje sie 2gi weekend listopada - tym razem okolice Dopiewa. Chetnie zabiore chetnych ze soba na "pare", wiec nie bedzie problemu zagubienia sie.

O co w tym chodzi ?
R.

Czas generowania strony: 0.101 s.