- Otrzymane podziękowania: 0
Panie Albercie,
gratuluję spotkania "przedwyborczego"! Był Pan najlepiej przygotowany, zadawał Pan pozostałym kandydatom interesujące pytania (szkoda, że pozostali kandydaci "olali" sobie te jakże ważne spotkanie i nie przygotowali się)
Dobrze, że się Pan nie zgodził na przedwybory!
Oczywiście, ludzie jak to ludzie (zwłaszcza zwolennicy Pani Mirosławy i Pana Krzysztofa- jak i Oni sami) będą Pana decyzję krytykować i pluć na Pana (już to robią). Jest Pan nieugięty w tym co robi, a jeszcze bardziej DOKŁADNY... poprostu zazdroszczą... Bo Ich na to NIE stać!
Mam nadzieję, że zostanie Pan Radnym. Takiego człowieka nam (mieszkańcom Mieczewa) potrzeba.
Potrzebna nam osoba, która będzie działać, będzie się starać by polepszyć życie w Mieczewie jak i w innych miejscowościach.
Ma Pan mój głos!
Oby tak dalej!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
wielu mieszkańców chce wiedzieć konkrety dlatego tak jak wcześniej pisałem, dla mnie celem na najbliższe lata jest przede wszystkim poprawa bezpieczeństwa mieszkańców poprzez wybudowanie tak bardzo oczekiwanego chodnika (i przejść dla pieszych) umożliwiającego bezpieczne dojście mieszkańców ul. Rogalińskiej i Wichrowej do "centrum" wsi, chodnik oraz oświetlenie potrzebne jest także na ul. Słonecznej i Promienistej.
Priorytetem jest też uregulowanie i zapewnienie dostępności wody. .
No właśnie apropo konkretów, czy to nie nazbyt ogólne z tymi chodnikami?
Z jednej strony chodnik na ul. Rogalińskiej jest już zaprojektowany i czekamy na budowę (niewiele więc można zrobić) z drugiej strony krytykuje Pan petycję zaproponowaną przez Panią Kolankiewicz aby spróbować zapewnić budowę tymczasowego chodnika w 2011 roku. Jaki więc jest Pana cel? Jakie konkretne zamierza Pan podjąć działania?
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...